"Укрзалізниця" здає вагони-ресторани в оренду

Понеділок, 12 вересня 2011, 12:50

"Укрзалізниця" виключила зі складів пасажирських поїздів 71 вагон-ресторан і пропонує ці вивільнені вагони орендарям.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби залізниці.

"З вересня 2011 року "Укрзалізниця" виключила зі складів пасажирських поїздів 71 вагон-ресторан і пропонує ці вивільнені вагони орендарям для забезпечення харчуванням пасажирів".

"Укрзалізниця" залишила вагони-ресторани лише у фірмових міжнародних поїздах та денних швидкісних, йдеться  в наказі "Про підвищення ефективності використання парку вагонів-ресторанів та стаціонарної торговельної мережі залізниць України".

Реклама:

Найбільше, так званих "їдалень на колесах", орендарям пропонують на Донецькій залізниці - це 30 вивільнених вагонів-ресторанів. На Одеській та Південній - по 12, на Львівській - 10 і на Придніпровській - 7.

"Окрім того, з вересня цього року залізничники готові надати в оренду і об'єкти діючої стаціонарної торговельної мережі на вокзалах і станціях - ресторани, кафе, кіоски, буфети тощо, які обслуговувалися працівниками цехів харчування залізниць України: Донецької, Львівської, Південної і Придніпровської", - зазначає залізниця.

Від орендарів же очікують надання повного циклу послуг із забезпечення харчуванням пасажирів у поїздах.

"Прямування орендованих вагонів у складі поїзда буде здійснюватися безоплатно. Орендар здійснюватиме плату за проїзд поїзної бригади вагона - ресторану, самостійно обираючи тип вагона та кількість місць", - наголошується в повідомленні.

"Витрати на утримання вагонів-ресторанів - це здійснення ремонтів, миття вагонів, екіпірування водою, паливом та інші послуги, які обумовлені договором оренди, будуть сплачуватися щомісячно згідно з виставленими залізницею рахунками", - підкреслює прес-служба.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!