Янукович доручив Тігіпку готувати "відбілення" зарплат

Вівторок, 5 липня 2011, 16:29

Президент Віктор Янукович доручив уряду до осені підготувати законопроекти щодо легалізації заробітної плати та робочих місць, Трудового кодексу та запровадження другого рівня пенсійної реформи з тим, щоб у вересні вже винести ці питання на громадське обговорення.

Відповідні доручення глава держави дав під час зустрічі з віце-прем'єром - міністром соціальної політики Сергієм Тігіпком, повідомляє прес-служба глави держави.

При цьому міністр соціальної політики зазначив, що саме обговоренню корективів в цей документ сьогодні присвятить роботу відповідний комітет Верховної ради.

Підводячи підсумки зустрічі з президентом, віце-прем'єр також зазначив, що за умови реалізації всіх поставлених Януковичем завдань уряд матиме можливість збільшити пенсії 60% пенсіонерів вже у 2012 році.

Реклама:

"Це комплексне рішення, і для його реалізації нам необхідно проголосувати за ті зміни до пенсійного законодавства, які ми зараз внесли. Завдяки такому комплексу рішень ми зможемо досягти того, що пенсіонери почнуть отримувати великі пенсії", - резюмував Тігіпко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!