Світовий банк вже чекає від Януковича дій, а не планів

П'ятниця, 17 червня 2011, 16:36
Світовий банк готовий підтримувати боротьбу української влади з корупцією, проте чекає від неї більш реальних кроків.

Про це заявив віце-президент Світового банку Філіп Ле Уору під час візиту до України у п'ятницю, повідомляє агентство УНІАН із посиланням на прес-службу Світового банку.

"Цей візит відбувається в умовах серйозного занепокоєння несприятливим кліматом бізнесу і стабільно високим рівнем корупції в Україні", - наголошується у повідомленні.

Ле Уору з цього приводу відзначив: "Плани повинні супроводжуватися діями. Президент Віктор Янукович ще раз запевнив мене, що він рішуче налаштований подолати корупцію і добитися реалізації його Програми економічних реформ на 2010-2014 роки".

"Світовий банк готовий надати підтримку цим діям, проте обсяг нашої допомоги значною мірою залежатиме від заходів, які вживатиме влада", - наголосив він.

Реклама:

Як повідомлялося, Янукович раніше звернувся до СБ з проханням продовжити роботу над двома проектами, спрямованими на підтримку бюджету і пов'язаними з наданням допомоги на реабілітацію фінансового сектора і запровадженням пенсійної реформи, а також над іншими важливими фіскальними і структурними заходами.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!