Фiрташ змiнив гендиректора черкаського "Азоту"

Понеділок, 18 квітня 2011, 19:32

Генеральним директором черкаського "Азоту" призначений Вiталiй Скляров замiсть Андрiя Коваля, який займав цю посаду з серпня 2007 року.

Про це заначається у повiдомленні компанiї в системi розкриття iнформацiї Держкомiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

Таке рiшення ухвалила наглядова рада "Азоту" на засiданнi 13 квiтня 2011 року.

Голова ради директорiв Group DF i новий акцiонер "Азоту" Дмитро Фiрташ представив Склярова колективу компанiї 14 квiтня, уточнили в прес-службi "Азоту".

Реклама:

За словами Фiрташа, якi наведено в повiдомленнi, "технiчний стан черкаського "Азоту" значно кращий, нiж на iнших спорiднених заводах, але в iнновацiйному планi та питаннях реконструкцiї на цьому зупинятися не слiд".

У свою чергу генеральний директор Ostchem Ukraine Олександр Халiн пiдтвердив курс на модернiзацiю виробництва, а також безпеку i охорону працi та навколишнього природного середовища.

Наглядова рада "Азоту" також на iншому своєму засiданнi 15 квiтня поновила склад виконавчої дирекцiї товариства.

Зокрема, на посаду першого заступника гендиректора - технiчного директора призначено Вiктора Олiйниченка, який до останнього часу працював заступником технiчного директора з виробництва "Азоту".

Директором з економiки та фiнансiв замiсть Владислава Єрмоленко призначений Дмитро Олексiєнко (ранiше - заступник директора з фiнансiв ТОВ "Запорiзький завод кольорових сплавiв").

Директором з правових питань замiсть Вiталiя Кравцова призначений Павло Хливненко (ранiше - директор юрдепартаменту черкаської корпорацiї "Вулкан").

Як повiдомлялося, голова ради директорiв Group DF Дмитро Фiрташ на початку березня 2011 року придбав ВАТ "Азот" у бiзнесмена Олександра Ярославського.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: