Азаров дав 12 мільйонів на просування українських вузів за кордоном

Понеділок, 11 квітня 2011, 11:22

Кабінет міністрів виділив 12 млн. гривень на фінансування пропаганди української освіти за кордоном.

Про ідеться у постанові Кабміну від 6 квітня, оприлюдненій на урядовому веб-порталі.

Документом затверджено порядок використання коштів, передбачених у держбюджеті на 2011 рік на ці цілі.

Розпоряджатися коштами буде Міністерство освіти і науки, молоді та спорту, одержувач - державне підприємство "Інформаційно-іміджевий центр".

Реклама:

Кошти спрямовуються на сучасні інформаційні технології для ефективного міжнародного співробітництва України в питанні визнання документів про освіту, на пропаганду системи освіти в ЗМІ, розрахованих на іноземну аудиторію, і створення рекламної друкованої продукції про Україну та її освітньої системи.

Кошти також спрямовуються на проведення всеукраїнської конференції старшокласників "Модель ЮНЕСКО" в рамках виконання міжнародної освітньої програми "Модель ООН", а також на придбання для Ризької української середньої школи у Латвії інтерактивного комплексу, що складається з інтерактивної дошки із програмним забезпеченням, мультимедійного проектора і комп'ютеризованих робочого місця для вчителя.

Програма спрямована на зміцнення позицій України на міжнародному ринку освіти, збільшення кількості іноземних студентів, які здобувають освіту в Україні, та підвищення міжнародного іміджу України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!