Європейцям покажуть Україну з 15 листопада

Четвер, 4 листопада 2010, 16:19

Телеканали Euronews і Eurosport запустять в ефір рекламні ролики про Україну до чемпіонату Європи з футболу 2012 року з 15 листопада.

Про це сказав віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков на презентації промо-ролика, повідомляє агентство "Українські новини".

"Перший показ пройде 15 листопада", - сказав Колесніков.

При цьому він додав, що зараз ведуться переговори з телеканалом BBC про можливість запуску промо-ролика в його ефірі із грудня.

Реклама:

Рекламний ролик "Увімкни Україну" був створений режисером Юліаном Улибіним і німецьким оператором Торстеном Ліпстоком, його тривалість - 90 секунд.

Колесніков повідомив, що планується зняти ще 3 промо-ролики.

Крім того, у ході презентації був представлений логотип України, розроблений дизайнером міжнародної компанії Saatchi & Saatchi Андрієм Крисенковим.

Логотип становить собою квітку соняшника, схожу на сонце. За задумом автора, цей знак передає образ України, наповнений теплом, любов'ю й гостинністю.

Логотип буде використовуватися для формування позитивного іміджу України за кордоном, у тому числі на сувенірній і друкованій продукції, що буде реалізовуватися, насамперед, під час ЧЄ-2012 з футболу.

За рекламу самого турніру відповідає Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: