Підприємці продовжать боротьбу проти Податкового кодексу

Четвер, 11 листопада 2010, 20:14

Малі та середні підприємці будуть продовжувати акції протесту проти прийняття нового Податкового кодексу.

Про це заявила глава Комітету захисту підприємців при опозиційному уряді Оксана Продан, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Вона зазначила, що 16 листопада підприємці знову зберуться під стінами Верховної ради на всеукраїнську акцію протесту.

Також, за її словами, 17-18 листопада в Брюсселі відбудеться засідання малого та середнього підприємництва, під час якого вона буде мати можливість доповісти про спроби знищення малого та середнього бізнесу в Україні.

Реклама:

Продан додала, що всі основні концептуальні положення першої редакції проекту Податкового кодексу не змінені профільним комітетом парламенту, не враховані і визначені як "політичні".

Як повідомлялося, у четвер біля входу в комітети - напроти будівлі, де проводяться пленарні засідання парламенту, - зібралися кілька десятків співробітників київських ринків, які протестують проти проекту Податкового кодексу.

У свою чергу, підприємці, які розбили наметове містечко під Верховною радою, готові оголосити голодування, якщо влада не врахує їхні вимоги до Податкового кодексу.

Раніше на засіданні уряду прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що люди, яких "змусили зображати протест" проти кодексу, норм документа в очі не бачили.

"Ми всі спостерігали, як минулого тижня в країні намагалися продемонструвати протест малих підприємців. Насправді ні люди, яких змусили зображати протест, ні їх господарі норм Податкового кодексу в очі не бачили", - сказав він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: