У Раді домовилися з дилерами "секонд-хенду"

Четвер, 21 жовтня 2010, 09:00

Верховній раді рекомендували виключити з проекту Податкового кодексу положення, якими обмежувалися операції з "секонд-хендом".

Про це заявив глава комітету з питань податкової та митної політики парламенту, "регіонал" Віталій Хомутиннік, повідомляє прес-служба комітету.

"Врегулювати діяльність продавців та імпортерів секонд-хенду доцільно було б окремим законопроектом відносно єдиного митного тарифу, оскільки дане питання Податкового кодексу не стосується", - зазначив він.

"Тому, незрозуміла позиція підприємців, які сьогодні пікетували Верховну раду, знаючи, що це проблемне питання вже знято", - сказав Хомутиннік.

Реклама:

"У комітеті вважають, що більш ефективним та цивілізованим є врегулювання проблем підприємців в робочому порядку, а не на мітингах і запрошують всі зацікавлені сторони до діалогу" - додав депутат.

Як зазначається у повідомленні, 18 жовтня комітет досягнув компромісу з представниками асоціації "Дилери одягу "Second hand", яка об'єднує підприємців, котрі здійснюють продаж вживаних товарів.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: