МВФ визначить час іспиту для України наступного тижня

П'ятниця, 4 червня 2010, 11:32

Конкретні дати поновлення переговорів України з Міжнародним валютним фондом (МВФ) можуть бути визначені наступного тижня в ході візиту в країну експертів місії фонду.

Про це повідомив голова департаменту зовнішніх комунікацій фонду Девід Хоулі, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на офіційний веб-сайт МВФ.

"На жаль, у мене немає зараз конкретних даних щодо часу відновлення переговорів з Україною. Разом з тим ми очікуємо, що вони будуть обговорені під час візиту експертів місії наступного тижня", - сказав він.

За словами Хоулі, зокрема, наступного тижня очікується прибуття в Україну заступника голови європейського департаменту МВФ Пола Томсона, а також голови місії фонду в Україні Таноса Абінітеса.

Реклама:

У ході візиту експертів планується обговорення економічних реформ, які можуть бути підтримані в рамках МВФ.

Як повідомлялося, президент Віктор Янукович в ході засідання Комітету з економічних реформ в середу повідомив, що наступного тижня для ознайомлення з програмою реформ в країні планується прибуття експертів МВФ.

"Я тільки що розмовляв з директором-розпорядником МВФ Домініком Стросс-Каном. Ми домовилися, що вже наступного тижня один з провідних експертів МВФ приїде в Україну, і ми разом розглянемо і сильні, і слабкі сторони тих реформ, які ми починаємо", - сказав

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!