ЄБРР збільшив ліміт фінансування для Укрексімбанку

П'ятниця, 28 травня 2010, 10:53

Європейський банк реконструкції та розвитку збільшив ліміт для Укрексімбанку на 50 млн. доларів - до 120 млн. доларів.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби фінустанови.

"АТ "Укрексімбанк" розширив співробітництво з Європейським банком реконструкції та розвитку у рамках Програми сприяння торгівлі, за якою ЄБРР збільшив суму доступного фінансування на 50 млн. доларів - до 120 млн. доларів", - ідеться у повідомленні.

У прес-службі зазначають, що додаткові ресурси сприятимуть стимулюванню експортно-імпортної діяльності в Україні та розвитку вітчизняних торговельних компаній у період обмеженого кредитування.

Реклама:

Як відомо, з часу приєднання до Програми сприяння торгівлі у травні 2007 року, Укрексімбанк здійснив операції на загальну суму 129 млн. доларів, включаючи угоду на суму 43,6 млн. доларів з метою підтримки експорту послуг інфраструктурного будівництва з України до Туркменістану.

За Програмою сприяння торгівлі ЄБРР випускає гарантії на користь підтверджуючих іноземних банків, приймаючи на себе властиві банкам країн операцій політичні ризики та ризики ненадходження платежів за зовнішньоторговельними трансакціями.

АТ "Укрексімбанк" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом.

Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення в усіх областях та великих індустріальних містах країни.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: