Інвестори фіксують прибуток на фондовому ринку

П'ятниця, 12 лютого 2010, 12:33

Український фондовий ринок відкрився трохи вище від рівня закриття попереднього торгового дня, але ближче до середини торговельного дня учасники ринку знову почали фіксувати прибуток.

Про це йдеться в оперативному щоденному огляді компанії iTrader.

Індекс УБ показує нейтральну динаміку, торгуючись із підвищенням у межах 0,2%, перебуваючи поблизу позначки 1653 пункти.

"Різноспрямована динаміка більшості ліквідних акцій і низька активність свідчать про те, що більшість учасників займають вичікувальну позицію. Індекс так само продовжує бічний рух всередині вузького діапазону 1620-1690 пунктів, перебуваючи приблизно посередині цього каналу", - зазначає старший трейдер iTrader Володимир Волков.

Реклама:

Не зважаючи на позитивне закриття американських фондових майданчиків на позитивній статистиці з ринку праці за минулий тиждень, подібну динаміку демонструють і російські ринки, відкрившись гепом вгору в межах 1%. Наразі основні індекси знаходяться поблизу рівнів учорашнього закриття.

Над міжнародними ринками продовжують нависати проблеми окремих членів Євросоюзу: Греція, Португалія, країни Балтії. Досить високі ризики виникнення таких клопотів і в Україні.

Додатковий негатив на ринки вноситься центральним банком Китаю, який черговий раз підвищує ставку резервування для комерційних банків на 50 базисних пунктів. Подібна ситуація лише підсилює негатив для ринків.

У другій половині української торгової сесії будуть опубліковані дані щодо споживчих витрат у США за січень 2010 року. Ця інформація може відмінити додаткоаий поштовх руху фондових ринків.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!