Банк Ахметова отримав нагороду від ДКЦПФР

П'ятниця, 18 грудня 2009, 16:28

Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР) України визначила 29 компаній, які розкрили кращу регулярну інформацію за минулий рік.

Церемонія нагородження переможців відбулася в п'ятницю в Києві, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

На думку конкурсної комісії, в номінації "За підготовку кращої регулярної інформації серед банківських фінансових установ" перемогло ВАТ "Перший український міжнародний банк" (ПУМБ).

У номінації "За підготовку кращої регулярної інформації серед підприємств енергетичного комплексу" перемогло ВАТ "Донбасенерго".

У номінації "За підготовку кращої регулярної інформації серед підприємств вугільно-добувної галузі" перемогло ВАТ "Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат".

У номінації "За підготовку кращої регулярної інформації серед металургійних підприємств" переможцем стало ВАТ "Електрометалургійний завод Дніпроспецсталь ім. А. М. Кузьміна".

У номінації "За підготовку кращої регулярної інформації серед підприємств хімічної та нафтопереробної галузі" перемогло ВАТ "Макіївський коксохімічний завод".

Реклама:

У номінації "За підготовку кращої регулярної інформації серед підприємств будівельної галузі" перемогло ВАТ "Луцксантехмонтаж № 536".

У номінації "За підготовку кращої регулярної інформації серед автотранспортних підприємств" -  ВАТ "Київське автотранспортне підприємство 13056".

У номінації "За підготовку кращої регулярної інформації серед підприємств харчової промисловості" перемогло ВАТ "Яготинський маслозавод".

У номінації "За підготовку кращої регулярної інформації серед підприємств торгівлі та громадського харчування" перемогло ВАТ "Базис".

У номінації "За підготовку кращої регулярної інформації серед підприємств агропромислового комплексу" перемогло ВАТ "Кіровоградолія".

У номінації "За підготовку кращої регулярної інформації серед підприємств готельного та санаторно-курортного комплексу" перемогло ВАТ "Інтурист-Запоріжжя".

У номінації "За підготовку кращої регулярної інформації акціонерними товариствами та холдинговими компаніями зі значною державною часткою в статутному капіталі" перемогло ВАТ "Український НДІ авіаційної технології".

У номінації "За краще розкриття інформації щодо рівня корпоративного управління" перемогло ВАТ "Концерн Галнафтогаз".

За словами голови конкурсної комісії і члена ДКЦПФР Миколи Бурмака, в поточному році не вибирали переможців за трьома номінаціями: за підготовку кращої регулярної інформації емітентами корпоративних облігацій, небанківськими фінустановами і за кращу інвестиційну привабливість.

Загалом на конкурс було представлено 186 регулярних інформацій емітентів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!