Харківські авіабудівники продали облігацій на 826 тисяч

Понеділок, 12 жовтня 2009, 16:32

Харківське державне авіаційне виробниче підприємство (ХДАВП) на аукціоні на ЗАТ "Українська міжбанківська валютна біржа" (УМВБ) у понеділок розмістило облігації серій "А" і "D" на загальну суму 826 тис. гривень.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу біржі.

Всього на аукціоні ХДАВП пропонувало до розміщення облігації серій "A", "D", "F" на загальною номінальною вартістю 209,813 млн. гривень.

Таким чином, з початку періоду розміщення ХДАВП продало облігації на загальну суму близько 1,5 млрд. гривень. При цьому в повному обсязі розміщені облігації серій "В", "С" і "Е".

Реклама:

Як повідомлялося, ХДАВП з 17 серпня почало розміщення облігацій на 1,62 млрд. гривень. Випуск облігацій складається з семи серій: серія "А" - на 300 млн. гривень, "В" і "С" - по 70 млн. гривень, "D" і "Е" - по 220 млн. гривень, "F" - на 357 млн. гривень, "G" - на 383 млн. гривень.

Термін обігу паперів становить від 63 (серія "А") до 72 місяців (серія "G"). Ставка купона по облігаціях серій "А"-"F" встановлена на рівні 11% річних на весь період обігу; по облігаціях серії "G" - 16,5% річних на перший рік обігу, згодом ставка по цій серії складе 1,5 облікової ставки Нацбанку України. Оферта по облігаціях не передбачена.

Андеррайтером випуску виступило ТОВ "Сучасні фінансові інструменти".

ХДАВП разом з Київським державний авіазаводом "Авіант", Авіаційним науково-технічним комплексом ім.Антонова та ДП "Завод 410 цивільної авіації" входить до складу державного авіабудівного концерну "Антонов".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: