"Юліна тисяча" – це піар для виборів?

Понеділок, 25 травня 2009, 15:13 -

Перший заступник Голови комітету Верховної Ради з питань фінансів і банківської діяльності Станістав Аржевітін вважає, що 250 мільйонів гривень не вирішать проблеми вкладників "Ощадбанку".

Про це повідомляє прес-служба НУ-НС.

"250 мільйонів, запланованих Кабміном для виплат населенню - це невеличка частина від потреби у 120 млрд. обіцяних вкладникам Ощадбанку колишнього СРСР. Ця сума - лише крапля в морі і вона не вирішує проблеми всіх вкладників", - сказав Аржевітін.

Він вважає, що така зяава є більше піар-заходом, ніж реальним вирішенням проблеми

Реклама:

"Програма по виплаті компенсацій за знеціненими вкладами в Ощадбанку колишнього СРСР мала б виконатися впродовж двох років. Однак ті гасла, якими БЮТ запевняли громадськість у виплаті більше 120 млрд. гривень, були заплановані із грифом "не виконання", - наголосив екс-голова АУБ.

Він стверджує, що минулого року виплатили лише близько шести мільярдів.

"Тому це гасло так і лишилося гаслом - бо виконати таку обіцянку за такий час просто не реально ні з точки зору макроекономіки, ні з точки зору наповнення бюджету реальними грошима", - підкреслив Аржевітін.

"Це називається - щоб жевріло, тим паче що цю програму для БЮТу важливо зберегти на плаву перед президентськими виборами", - додав народний депутат.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: