Податкова перевірятиме ЗМІ

Вівторок, 7 квітня 2009, 10:15 -

Державна податкова адміністрація України (ДПА) оприлюднила перелік ЗМІ, які будуть перевірятися протягом ІІ кварталу 2009 року

"З метою забезпечення прозорості у всіх напрямах роботи діяльності Державної податкової адміністрації України та на виконання вимог указу президента України від 09.12.2000 № 1323 "Про додаткові заходи щодо безперешкодної діяльності засобів масової інформації, дальшого утвердження свободи слова в Україні" на веб-сайті ДПА України (http://www.sta.gov.ua/) та ДПА у м. Києві (www.kyivsta.gov.ua)  у рубриці "Про ДПА у м. Києві" в підрубриці "План роботи ДПА у м. Києві" розміщено перелік суб'єктів господарювання -  засобів масової інформації, які будуть перевірятися протягом ІІ кварталу 2009 року", - зазначається в повідомленні ДПА.

Відповідно до угоди про співробітництво між Державною податковою адміністрацією у м. Києві та Київською організацією Національною спілки журналістів України, члени НСЖУ у м. Києві мають право брати участь у перевірках засобів масової інформації (за їх згодою).

Протягом ІІ кварталу 2009 року ДПА перевірить: ЗАТ "Холдингова Компанiя "БЛIЦ-IНФОРМ", ЗАТ "Видавництво "Економiчнi Вiдомостi", ПIIФТОВ "Телерадiокомпанiя "НБМ", ЗАТ "Картель", ТОВ "Музичне Телебачення", ТОВ "Мiжнародна Комерцiйна Телерадiокомпанiя \IСТV\".

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: