Жеваго став директором найбільшої в Центральній Європі вугільної компанії

Четвер, 30 квітня 2009, 15:45

Мажоритарний власник гірничорудної компанії Ferrexpo, український бізнесмен Костянтин Жеваго увійшов до ради директорів найбільшої в Центральній Європі вугільної компанії New World Resources NV (NWR, Нідерланди) як невиконавчий директор.

За таке рішення на нараді, що відбулася в середу зборах акціонерів NWR проголосували власники 97,04% її акцій, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Я переконаний, що синергія від співпраці і спільних можливостей наших компаній існує. Наші європейські партнери цілком справедливо вважають інвестиції в український гірничо-металургійний комплекс одним із стратегічних напрямків розвитку свого бізнесу. Вугільна галузь - далеко не єдина сфера, де ми співпрацюємо і реалізуємо спільні проекти ", - прокоментував це рішення Костянтин Жеваго.

Жеваго переконаний, що його присутність в раді директорів найбільшої вугільної європейської компанії буде корисною як для її розвитку, так і для зміцнення інвестиційної привабливості українського бізнесу в колах великих інвесторів Європи.

Реклама:

"В Україні є що купувати і є у що вигідно й перспективно інвестувати", - говорить він.

Швейцарська Ferrexpo, чиїм основним активом є Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат, пройшла лістинг на Лондонській фондовій біржі в червні 2007 року. Костянтин Жеваго володіє 51% компанії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!