Прем'єр каже, що в розмові з Путіним зняла всі питання по ГТС

П'ятниця, 10 квітня 2009, 15:28

Прем`єр-міністр Юлія Тимошенко планує зустрітися з прем`єр-міністром Російської Федерації Володимиром Путіним у третій декаді квітня.

Як передає агентство "УНІАН", про це вона заявила в п'ятницю на брифінгу в Дніпропетровську.

Тимошенко повідомила, що домовленість про зустріч було досягнуто в ході її вчорашньої телефонної розмови з російським колегою.

"Ми обговорили всі підходи до підготовки й формування необхідних спільних документів на економічний комітет, який планувався на 8 квітня. Зараз ми домовилися, що він буде перенесений десь на двадцяті числа квітня", - сказала Тимошенко.

Реклама:

Вона зазначила, що одне з питань, які обговорюватимуться в ході засідання комітету, - це співпраця України та Росії в ракетно-космічній галузі.

"Сьогодні на Кабміні ми ухвалили рішення, яке розблоковує співпрацю України з Росією в ракетно-космічній галузі. Й думаю, що далі в нас буде відкритий шлях, щоб цю співпрацю й кооперацію розвивати", - сказала прем`єр, зазначивши, що така співпраця буде вигідна обом країнам.

Крім того, Тимошенко підкреслила, що в ході розмови з Путіним вони обговорили питання, що стосуються модернізації української ГТС.

"Я вважаю, що питання знято (що стосуються модернізації ГТС), й ми можемо далі співпрацювати успішно", - сказала Тимошенко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!