Промінвест звільнили від нардепів

Понеділок, 15 грудня 2008, 19:27
Народні депутати припинили блокувати кабінет тимчасового адміністратора "Промінвестбанку" Володимира Кротюка.

Повідомляє агентство  УНІАН з посиланням на прес-службу банку.

Як повідомлялося раніше, сьогодні на 15.00 була запланована прес-конференція Кротюка. Перед її проведенням член дирекції тимчасової адміністрації "Промінвестбанку" Андрій Швець повідомив журналістам, що тимчасового адміністратора заблокували народні депутати у його власному кабінеті, у зв`язку з чим прес-конференція скасовується.

"Ми не розголошуємо, які саме депутати блокували Кротюка", - додали у прес-службі банку.

ЗАТ "Промінвестбанк"   - акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк, створений у серпні 1992 року.

Реклама:

У листопаді 2008 року австрійський холдинг Slav AG придбав 68% акцій "Промінвестбанку". За його даними 34% акцій банку належать чотирьом юридичним особам, що входять до складу холдингу, – ТОВ "Синергія-фінанс", ТОВ "Сигнус", ТОВ "Пріоритет-Буд" і інвестиційній компанії "Бровари-Інвест», ще 34% акцій знаходяться в управлінні фізичної особи, яка входить до складу правління Slav AG. Кінцевими бенефіціарами Slav AG є дві фізичних особи – резиденти України.

У ЗМІ власниками бенефіціарних 68% називали братів Андрія і Сергія Клюєвих. Нагадаємо сьогодні пролонула заява про те, що оздоровлення "Промінвестбанку" буде проводитися за участі держави за підсумками діагностичного обстеження кредитно-фінансової установи.


Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: