Яценюк просить не переоцінювати кредит МВФ

Четвер, 6 листопада 2008, 17:15

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк радить не переоцінювати значення кредиту МВФ і не зупинятися тільки на цьому кроці в подоланні наслідків світової економічної кризи.

Про це він повідомив Яценюк на брифінгу в четвер.

"Не треба недооцінювати, але і не треба переоцінювати кредит МВФ. Це один з найбільш потужних сигналів для світової фінансової спільноти. Україна має доступ до ресурсу і може знаходитися в більш-менш стабільних умовах. Але надалі, і я буду на цьому наполягати,  в парламент має бути внесений наступний, стимулюючий пакет антикризових законів", - зазначив Яценюк.

"Це пакет, який дасть можливість розвиватись економіці, не зменшувати кількість робочих місць і дасть можливість завантажити внутрішнє споживання і внутрішній економічний сектор" , - додав він.  

Реклама:

За словами Яценюка, керівництво валютного фонду під час переговорів цікавилось низкою питань, зокрема готовністю України проводити  злагоджену макроекономічну політику, наявністю консенсусу серед основних політичних гравців та щодо шансів реалізації законодавчих ініціатив в Україні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!