Уряд кинув спецфонд бюджету на кредит "Укравтодору"

Середа, 8 жовтня 2008, 14:54
Кабінет Міністрів України затвердив можливі джерела погашення кредиту Міжнародного банку реконструкції і розвитку (МБРР) Державній службі автомобільних доріг України ("Укравтодор") за рахунок спеціального фонду держбюджету. Про це повідомляє інформаційне агенство "Інтерфакс Україна"

"Погодитися з пропозицією "Укравтодору" і Мінфіну включити в договір, що передбачається укласти між згаданими органами ("Укравтодором і МБРР - ЕП), вимога про забезпечення виконання боргових зобов'язань "Укравтодору" по кредиту,, притягнутому для реалізації спільного з Міжнародним банком реконструкції і розвитку проекту "Поліпшення автомобільних доріг і безпеки руху", за рахунок засобів спеціального фонду державного бюджету", - говориться в розпорядженні уряду №1295 від 1 жовтня.

Як повідомлявся, раніше "Укравтодор" заявляв про намір залучити $400 млн. у МБРР на реалізацію проекту "Покриття автомобільних доріг і безпека руху", що передбачає, зокрема, реконструкцію ділянки дороги Київ-Харків від Борисполя до Лубен. "Укравтодор" розраховує підписати кредитну угоду у листопаді цього року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!