Черновецький придумав як поповнити бюджет

П'ятниця, 31 жовтня 2008, 10:06
 

Секретар Київради Олесь Довгий сподівається, що ідея мера Леоніда Черновецького не підвищувати тарифи на комунальні послуги для населення, а збільшити їх для над прибуткових підприємств та юросіб буде поширена на всю Україну.

Про це він заявив у четвер, повідомляє прес-служба КМДА.

"Я б сказав, що це - своєрідне ноу-хау. Маю велику надію, що ця ідея Черновецького буде розповсюджена на решту територію України", - сказав Довгий.

За його словами, мер вніс "нову ідею, нову філософію", пише "Українська правда".

Реклама:

"Ми сьогодні проголосували за підвищення в 10 разів тарифів на ЖКП для гральних закладів, для казино, нічних клубів, за підвищення відповідним чином тарифів для супердорогих магазинів у центрі міста, для тих підприємств, які можуть сплачувати орендну плату сотнями гривень за квадратний метр", - сказав Довгий.

На його думку, підвищення тарифів для них не призведе до суттєвого зменшення їхнього прибутку. І відтак - не сильно відобразиться на їхньому фінансовому стані. 

"Таким чином зараз вже не стоїть питання, чи будуть кияни з теплом, чи ні. Кияни можуть пишатися тим, що їхнє місто єдине, в якому гарантоване тепло", - підсумував Довгий.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!