ДМА "Бориспіль" підписує контракт на будівництво терміналу "D"

Вівторок, 23 вересня 2008, 17:47

Державне підприємство Міжнародний аеропорт "Бориспіль" має намір 26 вересня підписати угоду з турецькою Dogus/Alarko/YAD на будівництво пасажирського терміналу "D".

Як повідомив голова Державної авіаційної адміністрації Олександр Давидов на прес-конференції у вівторок, підписання відбудеться о 12:00, передає агентство "Інтерфакс Україна".

Він також додав, що будівництво терміналу почнеться цього року.

Як повідомлялося, роботи з будівництва пасажирського терміналу "D" на території міжнародного аеропорту "Бориспіль" буде виконувати турецька компанія Dogus/Alarko/YAD, що у липні 2008 року виграла тендер з відбору підрядника на будівництво терміналу.

Реклама:

Раніше міністр транспорту й зв'язку Йосип Вінський повідомив про намір уряду України розірвати договір з Японським банком міжнародного співробітництва (JBIC) і побудувати термінал за рахунок приватного інвестора.

Кредитна угода про надання кредиту розміром близько 180 млн. дол. для реалізації проекту реконструкції ДМА "Бориспіль" терміном на 30 років з 10-літнім пільговим періодом уряд України й JBIC підписали 2005 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: