Компанія "Агроекопродукт" виходить на китайський ринок

Вівторок, 2 вересня 2008, 13:47

ЗАТ "Агроекопродукт", що входить до однієї з найбільших на українському ринку компаній консервованої й соусної продукції "Верес", планує відкрити представництво в провінції Шанхай (Китай).

Відповідно до офіційного оголошення ЗАТ у системі розкриття інформації Держкомісії з цінних паперів і фондового ринку, таке рішення акціонери "Агроекопродукту" прийняли на загальних зборах 28 серпня 2008 року, повідомляє агентство "Інтерфакс Україна".

Передбачається, що шанхайське представництво буде сприяти укладанню й реалізації контрактів між ЗАТ і китайськими підприємствами у сфері виробництва різних товарів.

ЗАТ "Агроекопродукт" створено 2000 року. Основним акціонером є компанія ЗАТ "Прод-Інвест".

Реклама:

ЗАТ "Агроекопродукт" входить до групи компаній "Верес", найбільшої з виробників консервованої й соусної продукції в Україні.

У червні 2008 року компанія випустила іменні процентні облігації серії "В" на суму 25 млн. грн. і терміном обігу на три роки.

2007 року ЗАТ "Агроекопродукт" збільшило чистий дохід від реалізації на 43,6% - до 350,877 млн. грн. Його чистий прибуток за минулий рік склав 5,547 млн. грн., що на 2,3% більше, ніж роком раніше.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: