"Хліб Києва" припиняє відвантаження

Понеділок, 14 липня 2008, 13:55

З 15 липня столичні хлібозаводи, що входять до складу ВАТ "Хліб Києва", змушені призупинити відвантаження хліба підприємствам і приватним підприємцям, які займаються реалізацією хліба поза Києвом.

Про це заявив голова правління ВАТ "Хліб Києва" Ігор Мазурика, повідомляє "Finance.ua" з посиланням на прес-службу ВАТ "Хліб Києва".

"На такий крок нас змусила піти ситуація, що склалася на наших хлібокомбінатах. Зважаючи на те, що запасів борошна залишається на тиждень, ми не можемо дозволити собі залишити жителів столиці без хліба. Щодня за межі Києва вивозиться більше 100 тонн хлібної продукції. І якщо цей хліб буде залишатися в столиці, то ми зможемо якийсь час стримувати ситуацію", - заявив Ігор Мазурика.

Він підкреслив, що на цей момент іде робота з вирішення питання щодо компенсацій виробникам хліба й формуванням нової системи ціноутворення. Для цього створена робоча група, в яку ввійшли представники Київської міської держадміністрації та депутати Київради.

Реклама:

Голова правління ВАТ "Хліб Києва" заявив, що це питання повинно бути вирішено в найкоротший термін. Через зростаючу заборгованість хлібопекарських підприємств перед постачальниками існує реальна загроза зупинки хлібозаводів.

Так, днями був зупинений хлібозавод у Броварах через відключення газу за борги підприємства.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: