BlaBlaCar почав брати сервісний збір при бронюванні поїздок

Четвер, 6 жовтня 2022, 12:57 -
 
Getty images

BlaBlaCar запустив нову систему онлайн-бронювання, в рамках якої пасажири будуть сплачувати сервісний збір під час бронювання поїздки. 

Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Сервіс очікує, що такий крок сприятиме відповідальнішому ставленню користувачів до поїздки та зменшить кількість відмін. 

"Сервісний збір дасть можливість компанії забезпечувати найкращий у своєму класі досвід для спільноти та продовжувати будувати нові функції надійності, такі як Верифікований Профіль, Надійний Водій, Безпечний платіж, Захист від шахрайства, Обслуговування клієнтів 7/7 тощо", – пояснили в BlaBlaCar.

Реклама:

Сервісний збір оплачуватиметься пасажирами онлайн під час бронювання поїздки. Що стосується коштів за поїздку, то вони як і раніше, сплачуватимуться готівкою водію після поїздки. 

Якщо ж поїздка не підтвердиться або її скасує водій, то сервісний збір повернеться пасажиру.

У компанії додали, що на першому етапі нова система онлайн-бронювань працюватиме лише на маршрутах понад 700 км. Протягом кількох наступних місяців вона буде впроваджена для всіх карпулінгових поїздок на платформі.

Реклама:

Крім цього, при використанні BlaBlaCar вперше сервісний збір не стягуватиметься, але користувачі будуть проінформовані про зміни.

Нагадуємо:

У BlaBlaCar в Україні очікують хвилю повернень людей в Україну у серпні та вересні, а також сподіваються, що внутрішні перевезення наприкінці року досягнуть довоєнного рівня.

Економічна правда

Реклама: