Обстріли Києва: у Дарницький вагоноремонтний завод влучили 4 російські ракети

Неділя, 5 червня 2022, 14:50 -

Під час обстрілів столиці вранці у неділю чотири ракети влучили у Дарницький вагоноремонтний завод (ДВРЗ), де ремонтувалися піввагони та зерновози для вивезення експорту.

Про це повідомив очільник Укрзалізниці Олександр Камишін.

"Сьогодні зранку російські війська вчергове обстріляли залізничну інфраструктуру. 4 ракети вдарили по Дарницькому вагоноремонтному заводу, що знаходиться на лівому березі Києва", – заявив він. 

Серед залізничників був один поранений, йому надали медичну допомогу. На підприємстві почали ліквідацію наслідків удару.

Реклама:

Камишін додав, що УЗ не робила жодних публічних заяв, адже рух пасажирських поїздів не затримувався.

Натомість Міністерство оборони РФ заявило, що ціль удару це нібито "поставлені східноєвропейськими країнами танки Т-72 та інша бронетехніка, що знаходилася в корпусах вагоноремонтного підприємства".

Голова УЗ наголосив, що на території ДВРЗ немає військової техніки: "Цей завод ремонтував піввагони та зерновози, які ми використовуємо для вивозу експортної продукції". Натомість, заявив він, справжня ціль Росії – економіка України та мирне населення, тож ворог хоче "перекрити нам можливість експортувати українську продукцію на захід".

Нагадуємо:

У Києві були вибухи в Дарницькому та Дніпровському районах, завдано ракетних ударів по об’єктах інфраструктури.

Станом на 07:44, за даними міського голови Віталія Кличка, жертв у результаті ракетних ударів по об’єктах інфраструктури немає, одну постраждалу особу госпіталізували. 

Реклама: