Київ недорахувався близько 600 маршрутних таксі після запровадження карантинних норм

Субота, 21 березня 2020, 11:00
 

Близько 600 маршрутних таксі в Києві не виїхали на роботу через те, що підприємцям невигідно працювати в умовах обмеження максимальної кількості пасажирів. 

Про це повідомив заступник голови МВС Антон Геращенко в етері телеканалу ZIK.

"Через обмеження кількості перевезень це нерентабельно і підприємці не хочуть займатися перевезеннями. Краще пересидіти два тижні, ніж бути в збитку. Така ситуація дійсно є", – підсумував Геращенко.

Антон Геращенко також зазначив, що перші два дні діяла "профілактика": попереджали та пасажирів і водіїв про дотримання нових заходів безпеки, впроваджених в Києві. Надалі міри поліції будуть жорсткішими, каральні заходи буде здійснювати не лише поліція, а й "Укртрансбезпека".

Реклама:

Нагадуємо:

З 16 березня місцева влада України почала запроваджувати жорсткий карантин у містах та містечках, щоб уникнути поширення коронавірусної інфекції. Закривають усі заклади, крім продуктових магазинів, аптек та заправок. 

Бізнес готовий надавати допомогу суспільству для захисту від коронавірусу: 64% компаній готові надавати допомогу, третина (32%) - готова надати матеріальну допомогу.

Читайте також: Хроніки кризи бізнесу: кого в Україні найбільше накриє шторм коронавірусу

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: