Суд зобов'язав Держгеонадр розглянути заявку УГВ по розробці шельфу

Четвер, 21 червня 2018, 15:35
 

Київський апеляційний адмінсуд зобов'язав Державну службу геології та надр повторно розглянути заявку АТ "Укргазвидобування" про видачу спеціального дозволу на геологічне вивчення та розробку Салакарської площі, що знаходиться в акваторії Азовського моря.

Про це йдеться в постанові суду від 12 червня, оприлюдненому в держреєстрі, передає enkorr.

Площа Салакарської ліцензованої ділянки становить близько 970 кв. км. Документи на видачу ліцензії терміном на 30 років "Укргазвидобування" направила в Держгеонадр ще в лютому 2017 року, а в липні вони були повернуті геологічною службою без розгляду з формулюванням "у зв'язку з невідповідністю в заяві, з пояснювальною запискою і оглядової карті назв структур, розташованих в межах Салакарськой площі".

Нагадаємо, Державна служба геології та надр відмовила ПАТ "Укргазвидобування" у видачі спеціального дозволу на геологічне вивчення та розробку Салакарской площі, що знаходиться в акваторії Азовського моря.

Реклама:

Раніше голова "Укргазвидобування" Олег Прохоренко заявляв, що до 2020 року Україна збільшить видобуток газу та зменшить його споживання, що дозволить не імпортувати "блакитне паливо".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!