Японці купують російський "Донской Табак"

Понеділок, 19 березня 2018, 14:45
 

Група Japan Tobacco після тривалих переговорів домовилася про придбання компанії "Донской Табак" з метою зміцнити свою №1 позицію в Росії - третьому за величиною тютюновому ринку в світі.

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

"Ця угода демонструє наш намір зміцнити №1 позицію в Росії. Протягом багатьох років Росія є наріжним каменем прибутку нашої Групи. Ця угода збільшить нашу частку ринку приблизно до 40% і негайно внесе вклад в прибутковість Групи. Ми очікуємо позитивний синергетичний ефект в наступні роки", - заявив президент Табачного Підрозділу Групи Муцуо Іваї.

Донський Тютюн - четверта за величиною тютюнова компанія в Росії, ринкова частка якої становить приблизно 7%. Компанія володіє брендами Донський Тютюн, Kiss і Play в найбільшому і швидко зростаючому нижньому ціновому сегменті.

Реклама:

"Протягом 2017 року завдяки успіху наших Глобальних флагманський Брендів - Winston і LD, ми відновили нашу частку ринку в Росії. За допомогою брендів "Донской Табак", доповнюють наш існуючий портфель продуктів, і з допомогою сильного відділу продажів, що розширює нашу дистриб'юторську мережу, ми зміцнимо конкурентоспроможність в країні", -зазначив президент JTI Едді Пірар.

Очікується, що операція буде завершена до початку третього кварталу 2018 фінансового року після отримання дозволу регулюючих органів.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: