Укртрансгаз закупив 1,26 мільярда кубометрів газу у Нафтогазу

Субота, 16 вересня 2017, 10:50

Укртрансгаз закупив 1,26 мільярда кубометрів газу для виробничих потреб через Система публічних електронних закупівель ProZorro, зекономивши при цьому 253 мільйона гривень.

Про це повідомляється на офіційній сторінці компанії в Facebook.

НАК "Нафтогаз України" запропонував найнижчу ціну та став переможцем в шести лотах на постачання газу загальним обсягом 1,26 млрд куб.м.

Реклама:

Нагадаємо, що 7 липня 2017 року оператор української ГТС оголосив закупівлю 2,495 млрд куб. м природного газу для забезпечення ВТП, балансування та власних потреб на загальну суму 16,342 млрд гривень.

В системі Prozorro було опубліковано 4 відповідні мультилотові тендери, по 3-4 лоти в кожному. Після закінчення етапу прийому пропозицій проведення процедур було призупинено системою Prozorro через наявність скарг від учасників торгів по кожному тендеру.

Вчора відповідно до рішення Антимонопольного комітету України було розблоковано 2 з 4 оголошених закупівельних процедур на постачання природного газу для ВТП Укртрансгазу. Рішення АМКУ за скаргами, що залишилися, та проведення двох інших тендерів очікується протягом наступних 1-2 тижнів.

Нагадаємо, головою Укрансгазу став поляк Павел Станчак.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: