У літаках МАУ з'явиться бортовий інтернет

П'ятниця, 21 липня 2017, 11:25

"Міжнародні авіалінії України" почнуть отримувати далекомагістральні літаки Boeing 777, на борту яких пасажири зможуть користуватися бортовим інтернетом.

Про це повідомив голова наглядової ради МАУ Арон Майберг під час інтернет-конференції, передає avianews.com.

За його словами, літаки будуть також оснащені розважальною системою з терміналами, встановленими в кожному кріслі як в бізнес-класі, так і в економ-класі.

Реклама:

За існуючими планами МАУ розраховує отримати чотири Boeing 777. Вони будуть експлуатуватися паралельно з літаючими зараз Boeing 767, які почнуть виводитися з флоту з 2019 року.

Мережа далекомагістральних маршрутів МАУ у 2018 році може бути збільшена за рахунок відкриття польотів в Шанхай і Торонто.

Також МАУ хотіла б побудувати новий ангар в аеропорту Бориспіль.

"Нам катастрофічно не вистачає площ для обслуговування. Особливо зараз, коли ми почнемо експлуатацію Boeing 777. І це один з факторів, який нам дозволить технічно більш швидко обслуговувати наші літаки і підвищити ту регулярність, яка недостатньо висока", - заявив Майберг.

На даний момент далекомагістральний флот МАУ складається з чотирьох Boeing 767, які раніше літали в "АероСвіті". Згідно з даними державного реєстру цивільних повітряних суден, літаки випущені у 1991-1993 роках.

Нагадаємо, МАУ поповнила флот ще одним повітряним судном Boeing 737-800 Next Generation, збільшивши свій парк до 41 літака.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: