"Енергоатом" підтягне англійську мову працівників за 397 тисяч

Неділя, 19 березня 2017, 11:03

ДП "НАЕК "Енергоатом" 10 березня уклало угоду з ТОВ "Спеціалізований мовний центр "Менеджер" про послуги з підвищення кваліфікації у 2017 році на 397 тисяч гривень.

Про це повідомляється у системі "Прозорро", передають "Наші гроші".

Замовили 720 академічних годин поглибленого вивчення ділової англійської мови для професійного вжитку із розрахунку 24 години щомісяця на кожну із трьох груп спеціалістів.

Перша група з 12 осіб має рівень володіння мовою Intermediate Plus, інші дві з 10 та 12 осіб – Pre-Intermediate.

Реклама:

Послуги надаватимуть у Києві на території "Енергоатома" по вул. Назарівська, 3 та ВП "Атомпроектінжиніринг" по вул. Гайдара, 6.

Година коштує 552 гривні із ПДВ. Це відповідає ціні навчання на рівні "Удосконалення" для корпоративної групи на території замовника, вказаній на сайті компанії.

Із цієї суми на оплату праці піде 213 гривень, на матеріальні витрати – 161 гривня, на накладні витрати – 7 гривень, на прибуток – 78 гривень.

Власниками київського "СМЦ "Менеджер" є Наталія, Олег та Ігор Косенки.

У 2010 році Школа вищого корпусу Державної служби Національного агентства України з питань державної служби замовила фірмі навчання іноземним мовам держслужбовців та посадовців місцевого самоврядування у сфері євроінтеграції за 515 тисяч гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: