Акціонер "Альфа-банку" випустив єврооблігації на 50 мільйонів

Четвер, 4 серпня 2016, 17:40

Акціонер "Альфа-банку" компанія ABH Ukraine успішно зареєструвала черговий випуск єврооблігацій на суму 50 млн доларів.

Про це повідомляє прес-служба фінустанови, пише Finclub.

Як зазначається, 1 серпня компанія ABH Ukraine - єдиний акціонер "Альфа-банку", яка володіє 100% акцій банку, - випустила єврооблігації на суму 50 млн дол, з купонним доходом в розмірі 9% річних, щоквартальним купоном і погашенням в 2018 році.

Єврооблігації були випущені з урахуванням правил, позначених в положенні "S" Комісії з цінних паперів і бірж США з лістингом на Франкфуртській фондовій біржі.

Реклама:

Даний випуск єврооблігацій став третім подібним випуском компанії ABH Ukraine за останні 12 місяців.

Успішне розміщення єврооблігацій, випущених в грудні 2015 року і в квітні 2016 року, а також триває стійкий попит інвесторів на поточний випуск свідчать про високу довіру інвестиційній спільноті до фінансових інструментів банківської групи "Альфа" (представленої холдингом ABH Holdings S.A.).

"Третій успішний випуск єврооблігацій за менш ніж 12 місяців свідчить про незмінно високий попит інвестиційного співтовариства на боргові інструменти компанії ABH Ukraine, що дозволяє нам говорити не тільки про високу довіру учасників ринку до акціонерів Альфа-Груп, але і про результативність підтримки планів з розвитку банківського бізнесу в Україні", - зазначає головний виконуючий директор "Альфа-банку" Рушан Хвесюк.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!