Екс-голова наглядової ради "Укрексімбанку" наклав на себе руки

Четвер, 26 листопада 2015, 20:35

Український бізнесмен, екс-голова наглядової ради "Укрексімбанку" і колишній член наглядової ради "Ощадбанку" Ігор Сотуленко вчинив самогубство, вистрибнувши з вікна квартири в центрі Києва.

Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" співрозмовник в правоохоронних органах.

"Сотуленко викинувся з вікна в середу вранці, в його квартирі знайшли передсмертну записку", - сказав співрозмовник агентства.

У столичній поліції підтверджують факт смерті людини, яка викинувся з вікна квартири, проте офіційно не сказали, що загиблим є Сотуленко.

Реклама:

"Такий факт (загибелі людини - Ред.) відбувся вранці 25 листопада. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 КК України", - повідомили в прес-службі поліції Києва і додали, що попередні дані свідчать про те, що це було самогубство.

За даними українських ЗМІ, Сотуленко був пов'язаний з бізнес-групою екс-прем'єр-міністра України Миколи Азарова.

У вересні 2014 року Печерський райсуд Києва постановив стягнути з Сотуленка і його компаній ТОВ "Автоінтернешнл Метрополіс", ВАТ "Завод комунального машинобудування" 375 млн гривень боргів.

За даними ЗМІ, бізнесмен намагався протягом майже року перевести цю справу до суду міжнародної юрисдикції, щоб ця справа розглядалася за законодавством Кіпру. Однак 1 липня 2015 року Верховний суд України відмовив у задоволенні позовної заяви.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: