Яресько в середу зустрінеться з власниками євробондів

Середа, 14 жовтня 2015, 11:44

Збор власників всіх 11 випусків єврооблігацій України та 3 випусків гарантованих державою єврооблігацій ДП "Фінінпро", що входять в периметр реструктуризації, пройдуть в Лондоні 14 жовтня.

Про це йдеться в оголошенні на сайті Ірландській фондовій біржі, передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з оголошенням, збори із різницею в 10 хвилин призначені в проміжок часу з 10:00 до 12:10 за лондонським часом в офісі юридичного радника України White & Case LLP за адресою Олд Броад стріт, 5.

Зокрема, на 11:10 запрошені власники єврооблігацій на 3 млрд доларів з погашенням 25 грудня цього року, викуплених Фондом національного добробуту РФ наприкінці 2013 року.

Реклама:

Згідно з оголошенням, у разі відсутності кворуму повторні збори власників єврооблігацій України і єврооблігацій ДП "Фінінпро" мають відбутися не раніше, ніж через 14 днів, але і не пізніше 42 днів. Раніше Мінфін припускав, що це може бути 29 жовтня.

Як повідомлялося, Україна 27 серпня заявила про досягнення домовленості про реструктуризацію зовнішнього комерційного боргу на суму близько 19,3 млрд доларів з комітетом кредиторів, що представляє власників цих українських зобов'язань приблизно на 9 млрд доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!