Mercedes обійшов Audi з продажу в люксовому сегменті

Четвер, 10 вересня 2015, 17:59

Mercedes-Benz обійшов за продажами Audi за підсумками січня-серпня, ставши другим у світі автовиробником машин в сегменті "люкс".

Про це передає "РБК" з посиланням на Bloomberg.

Агентство відзначає, що в той час як Audi і BMW боролися за збільшення продажів у Китаї, Mercedes продав 1,19 млн автомобілів торік.

Це на 10 тис. 880 машин більше, ніж у Audi Volkswagen AG.

Реклама:

"Запаморочливий зліт" продажів Mercedes пояснюється високим попитом на седани класу C і на спортивні автомобілі, також цьому сприяло зростання продажів в КНР, де Mercedes увійшов до трійки найбільших люксових автовиробників.

"Ми очікуємо, що Mercedes обжене Audi за підсумками цього року і буде залишатися попереду в протягом найближчих двох років", - розповів у розмові з Bloomberg аналітик дослідницької компанії Warburg Research Марк-Рене Тонн.

За його словами, успіх німецької корпорації в Китаї приніс подовжений варіант в C-класі і модель GLA.

Продажі легкових автомобілів на найбільшому в світі автомобільному ринку впали в липні до 17-місячного мінімуму, перш ніж вирости на 0,6% у серпні за рахунок знижок і пільг, таких як субсидоване страхування.

Audi заявила, що вона бачить "світло в кінці тунелю" на ринку і сподівається, що нові моделі допоможуть їй поліпшити показники.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: