Вощевський очолить робочу групу з питань підготовки до опалювального сезону

Понеділок, 3 серпня 2015, 20:53

Віце-прем’єр-міністр України Валерій Вощевський очолить міжвідомчу робочу групу з питань підготовки до осінньо-зимового сезону.

Таке рішення прийняте за результатами засідання Антикризового енергетичного штабу, що відбувся в понеділок, повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

Як наголошується, положення про створення зазначеної міжвідомчої робочої групи розглядатиметься на найближчому засіданні уряду. Міжвідомча робоча група з питань підготовки до осінньо-зимового сезону збиратиметься щотижня.

Крім того, прем’єр-міністр Арсеній Яценюк доручив Вощевському взяти під контроль питання стосовно створення обласними державними адміністраціями комісій щодо розрахунків за електричну енергію і газ.

Реклама:

"Тільки наджорсткою платіжною дисципліною можна буде створити передумови для стабілізації грошових потоків у сфері енергетики. Це означає забезпечення розрахунків, насамперед, за те пальне, що необхідне для сталого проходження нового опалювального сезону. А за цим стоїть тепло і світло в оселях наших громадян", - заявив Вощевський.

Як повідомлялося, Антикризовий енергетичний штаб перейшов на посилений режим роботи. До його складу увійшли представники СБУ, ГПУ, ЗСУ тощо.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!