Дружина Лужкова стала найбагатшою жінкою Росії

Четвер, 20 серпня 2015, 16:07

Дружина колишнього мера Москви, голова наглядової ради Inteco Management Олена Батуріна втретє очолила рейтинг 50 найбагатших жінок Росії, складений журналом Forbes Woman.

Статки Батуріної Forbes оцінив в один мільярд доларів.

Друге місце в рейтингу зайняла Наталя Луценко, яка разом з чоловіком контролює найбільшого в Росії виробника рослинних масел ГК "Содружество". Статок Луценке оцінено в 550 млн доларів.

Замикає трійку лідерів заступник гендиректора і міноритарій групи "Таїф" Гузелія Сафіна зі статками, оціненими у 430 млн доларів.

Реклама:

Слідом у списку йде Ольга Бєлявцева, співвласниця заводу "Прогрес", що випускає "ФрутоНяню". Її статок Forbes Woman оцінив у 400 млн доларів.

На п'ятому місці - власниця інтернет-магазину Wildberries Тетяна Бакальчук, статок якої оцінили в 375 млн доларів.

До першої десятку найбагатших жінок Росії також увійшли гендиректор і міноритарій Іркутської нафтової компанії Марина Сєдих (285 млн доларів), гендиректор і власниця групи InfoWatch Наталія Касперська (270 млн доларів), тенісистка Марія Шарапова (240 млн доларів).

До Топ-10 також увійшли екс-акціонер групи "Таїф", внучка екс-президента Татарстану Каміля Шаймієва (190 млн доларів) і віце-президент і співвласниця Московського пиво-безалкогольного комбінату "Очаково" Ніна Метленко (190 млн доларів).

Сукупні статки 50 найбагатших жінок Росії, за оцінкою Forbes Woman, становлять майже 7 млрд доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!