"Київстар" починає технічне налаштування 3G-мережі в Одесі

П'ятниця, 5 червня 2015, 18:03

З 5 червня стартує технічне налаштування 3G-мережі "Київстар" в Одесі та передмісті.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Як зазначається, в цілому в Одеській області оператор налаштовує мережу в 30 населених пунктах.

"Київстар" продовжує підключати міста України до мережі 3G. Черговими містами, у яких розпочато технічний запуск, стали Одеса та передмістя", - повідомляє прес-служба.

Реклама:

Крім обласного центру налаштування мережі починається у таких містах, як Іллічівськ, Южне, Нерубайське, Дачне, Усатове, Великий Дальник, Олександрівка, Чорноморське, Фонтанка, Прилиманське, Мізікевича, Авангард, Крижанівка, Молодіжне, Таїрове, Холодна Балка, Коблеве, Хлібодарське, Котовка, Сичавка, Іллічівка, Нова Дофінівка, Сухий Лиман, Велика Балка, Визирка, Набережне, Вапнярка, Світле, Ліски.

"Ці населені пункти мають "килимове" покриття 3G-мережі, технічні фахівці компанії починають налагодження її параметрів для надання абонентам високоякісного зв’язку. Після періоду технічного налаштування "Київстар" розпочне надавати комерційні послуги в 3G-мережі",- йдеться у повідомленні.

Також наголошується, що компанія вже проводить тестування мережі третього покоління зв’язку у Києві, Львові та їхніх передмістях, а також у Кам’янці-Подільському Хмельницької області. А у Броварах Київської області "Київстар" відкрив 3G-мережу для усіх абонентів для безкоштовного тестування.

"Київстар" планує запуск комерційних мереж вже у червні. Першими містами надання послуги стануть Львів і Київ - 8 і 16 червня відповідно", - повідомляє компанія.

Раніше повідомлялося, що оператор мобільного зв'язку "Астеліт" (life:)) запустив у комерційну експлуатацію мережу 3G з повним покриттям в Києві.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: