Іноземні інвестори націлились на комерційну нерухомість в Україні - UTG

Четвер, 12 березня 2015, 10:48

Кілька груп інвесторів з різних країн вивчають можливість придбання в Україні шляхом участі в капіталі об'єктів у сфері комерційної нерухомості, переважно торгових центрів, вартістю 20-100 млн доларів.

Про це повідомила консалтингова компанія UTG (Київ), виступаюча в інтересах інвесторів інвестиційним брокером низки проектів комерційної нерухомості, передає "Інтерфакс-Україна".

Як уточнили в UTG, йдеться про три основні групи інвесторів: перша - міжнародні інвестиційні фонди, друга - інвестори з Росії, бажаючі перевести інвестиції в інші країни, третя - колишні українці, що стали громадянами інших країн.

За даними UTG, інвестори розглядають можливість участі в капіталі в реалізованих проектах як на стадії зростання і розширення бізнесу, так і в проблемних активах.

Реклама:

Разом з тим в UTG не змогли оцінити загальний обсяг інвестицій в рамках можливих угод, пояснивши, що розмір вкладень в цілому залежить в основному від наявності відповідного вимогам інвесторів пропозиції на українському ринку комерційної нерухомості.

UTG створена в 2001 році, спеціалізується на комплексному супроводі девелоперських проектів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!