У Криму ввели максимальні податкові ставки для грального бізнесу

Середа, 26 листопада 2014, 10:13

Держрада Криму в другому і остаточному читанні прийняла закон про оподаткування грального бізнесу.

Про це передає ТАСС.

Як повідомляється, документ передбачає введення максимальних ставок для власників тоталізаторів і букмекерських контор на території республіки. Закон набирає чинності з 1 січня 2015 року.

Згідно з документом, власникам тоталізаторів і букмекерських контор доведеться платити в бюджет республіки 125 тисяч рублів на місяць за кожен процесинговий центр і по 7000 рублів - за один пункт прийому ставок.

Реклама:

В даний час на території республіки шість суб'єктів господарювання вже організували діяльність букмекерських контор і отримали ліцензії по 18 пунктам.

За словами глави бюджетного комітету кримського парламенту Віталія Нахлупіна, у разі неприйняття Держрадою Криму цього документа, податкові ставки на гральний бізнес залишилися б на мінімальному рівні.

Перший заступник міністра фінансів республіки Ірина Ківік раніше заявляла, що представники грального бізнесу вже звикли працювати за високими ставками.

"Усі суб'єкти господарювання зайшли в Крим з Московської області і звикли до високих ставок оподаткування. Тому, прийнявши закон, ми вже з 1 січня зможемо обкладати їх податком за високою, а не за мінімальною ставкою", - уточнила вона.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!