Кабмін скасував безмитне ввезення авто для українських дипломатів

П'ятниця, 19 вересня 2014, 14:52

Кабмін скасував з 2015 року звільнення від оподаткування транспортних засобів, що ввозяться в Україну працівниками дипслужби, які перебували за кордоном в довгостроковому відрядженні або проходили дипслужбу за кордоном терміном не менше одного року і повертаються до України.

Відповідну постанову "Про визнання деяких постанов Кабінету міністрів такими, що втратили силу" було прийнято 17 вересня на урядовому засіданні, йдеться у повідомленні прес-служби Кабміну.

Проект постанови розробило Міністерство закордонних справ з метою приведення у відповідність нормативно-правових актів до закону України від 10 квітня 2014 року "Про внесення змін до Митного кодексу України", говориться в повідомленні.

Цією постановою з 1 січня 2015 року припиняється дія постанови Кабінету міністрів від 15 жовтня 2004 року "Про підтвердження суми, що виплачується працівникам дипломатичної служби України у зв'язку з перебуванням в довгостроковому відрядженні або проходженням дипломатичної служби за кордоном, при ввезенні (пересилці) ними на митну територію України транспортних засобів", яка передбачала видачу довідки для безмитного оформлення транспортного засобу працівниками дипломатичної служби.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: