"Укрпошта" розпочала виплату пенсій в Краматорську

Середа, 9 липня 2014, 10:18

Державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" розпочало виплату пенсій в Краматорську.

Про це йдеться в повідомленні "Укрпошти".

За даними відомства, вже відкрилося більшість відділень, які надають широкий спектр послуг оператора національної поштового зв'язку.

У Слов'янську почали роботу 9 міських відділень поштового зв'язку, де можна відправити кореспонденцію, оплатити комунальні платежі, також відділення приймають інші платежі і перекази.

Реклама:

На інших відділеннях все ще триває процес розмінування, а в 10 відділеннях зв'язку пошкоджені вікна.

Повноцінну роботу "Укрпошти" в Слов'янську можливо буде налагодити після повного розмінування приміщень та відновлення електропостачання та засобів зв'язку.

Виплату пенсій у Слов'янську планується почати до кінця тижня, як тільки "Укрпошта" отримає пенсійні відомості та готівкові кошти.

"Одним з першочергових завдань "Укрпошти" є забезпечення соціальної функції - виплати пенсій та грошової допомоги населенню.

Незважаючи на складну ситуацію, "Укрпошта" продовжує приймати і доставляти поштові відправлення, тоді як приватні оператори вже давно відмовилися працювати в зоні ризику", - відзначає генеральний директор національного поштового оператора Михайло Паньків.

Також поновилися магістральні маршрути перевезення пошти у Донецькій і Луганській областях.

Щодня держпідприємством в оперативному режимі відстежується ситуація на транспортних шляхах Східної України і приймаються рішення щодо коригування маршрутів з урахуванням найбільш безпечних шляхів прямування.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: