СБУ виплатить 100% надбавку співробітникам за АТО

Середа, 25 червня 2014, 12:07

Служба безпеки вирішила виплатити винагороду в розмірі 100% місячного грошового забезпечення своїм співробітникам за участь в антитерористичній операції.

Про це йдеться в наказі глави СБУ Валентина Наливайченко від 12 червня, пишуть "Українські новини".

Згідно з ним, військовослужбовцям підрозділів Центрального управління, органів, установ СБУ та Штабу Антитерористичного центру за безпосередню участь у АТО, здійснення заходів щодо забезпечення правопорядку на держкордоні, відбиток збройного нападу на охоронювані об'єкти, звільнення цих об'єктів у разі захоплення або спроби насильницького заволодіння зброєю, бойової та іншою технікою буде виплачено винагороду в розмірі 100% місячного грошового забезпечення, але не менш 3000 гривень з розрахунку на місяць.

Винагорода виплачуватимуть з дня фактичного початку участі службовця в операціях та заходах АТО, а виплату припиняти з дня завершення такої участі.

Реклама:

Виплата винагороди буде здійснюється за наказами першого заступника глави СБУ - керівника Антитерористичного центру на підставі мотивованих рапортів керівників підрозділів Центрального управління, органів, установ СБУ, Штабу Антитерористичного, узгоджених начальником Штабу або особою, яка виконує його обов'язки.

Рішення про виплату застосовується з 1 травня поточного року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: