Споживачі заборгували "Нафтогазу" понад 20 мільярдів

Середа, 11 червня 2014, 18:04

Станом на 10 червня 2014 року сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ та прямих промислових споживачів перед НАК "Нафтогаз України" становить 20,3 мільярда гривень.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Як зазначається, в порівнянні з минулим тижнем заборгованість по даним категоріям споживачів збільшилась на 0,3 млрд гривень.

"Борг підприємств ТКЕ та ТЕЦ за природний газ, використаний для виробництва теплової енергії становить 92% цієї суми, борг ТЕЦ за природний газ, використаний у виробництві електроенергії - майже 7%, борг прямих промислових споживачів - близько 1%", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Сумарна прострочена заборгованість перед НАК "Нафтогаз України" підприємств ТКЕ та ТЕЦ за природний газ, спожитий для виробництва теплової енергії складає 18,6 млрд гривень, з них за 2014 рік - 5,8 млрд гривень.

"Найбільша сумарна прострочена заборгованість за спожитий газ в цій категорії накопичена у підприємств ТКЕ і ТЕЦ м. Києва, Донецької, Дніпропетровської, Харківської, Луганської, Одеської областей", - повідомляє прес-служба.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!