У Нацбанку заговорили про стабілізацію депозитного ринку

Вівторок, 6 травня 2014, 11:02

Після трьох місяців суттєвого емоційного напруження вкладників, у квітні поточного року ситуація щодо відпливу коштів з депозитних рахунків громадян стабілізувалася практично по всій Україні.

Про це повідомляє прес-служба Національного банку.

"З початку місяця станом на 29 квітня спостерігається приріст депозитів фізичних осіб у Вінницькій, Житомирській, Київській, Рівненській, Сумській, Херсонській та Хмельницькій областях - до 1,5% приросту", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що у більшості регіонів України відплив коштів з депозитних рахунків громадян спостерігається в межах статистичної похибки. Значно скоротився темп відпливу вкладів у Закарпатській, Запорізькій, Миколаївській, Тернопільській областях - біля мінус 1,5%.

Реклама:

"З огляду на суспільно-політичну нестабільність складною ситуація на депозитному ринку залишається в східних областях країни, де триває відплив коштів з депозитних рахунків громадян: у Донецькій, Луганській та Харківських областях: -4,6%, -4,4% та -4,0% з початку квітня відповідно", - повідомляє прес-служба.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!