"Укравтодор" заплатить 10 мільйонів за науково-дослідні роботи

Вівторок, 13 травня 2014, 09:02

Держагентство автодоріг України за результатами тендеру уклало низку угод на виконання науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт на загальну суму 9,57 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, найдорожче обійдуться роботи на тему бітумних сумішей, загалом 1,64 мільйона гривень.

За дослідження та розробку пакету нормативних документів з підвищення ефективності модифікації бітумів і асфальтобетонів шляхом сумісного використання різних домішок - заплатять 873 тисяч гривень.

Реклама:

Ще в 770 тисяч гривень обійдеться дослідження та розробка нацстандартів щодо технічних умов на дорожні бітумомінеральні суміші та методи їх випробувань.

Щодо виконавців, то найбільшу кількість замовлень отримав Державний дорожній науково-дослідний інститут імені М.П. Шульгіна, загалом він отримає 5,83 мільйона гривень.

Ще 1,92 мільйона гривень освоїть Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 1,15 мільйона гривень - Національний транспортний університет, пише видання.

Ще одна державна структура - "Центр науково-технічного супроводу дорожніх робіт та сертифікації дорожньої продукції "Дорцентр" - отримала замовлення на 0,24 мільйона гривень.

Решту 0,43 мільйона гривень отримає приватна структура - ТОВ "Гідрозахист" Дмитра Шевкопляса з Ірпіня та Регіни Медової з Німеччини.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: