Таксі Колеснікова щомісяця розоряє "Бориспіль" на мільйон гривень

Середа, 12 лютого 2014, 17:51

Служба Sky Taxi в аеропорту "Бориспіль" не виправдала надій керівництва і буде переформатована.

Про це розповів генеральний директор міжнародного аеропорту "Бориспіль" Олексій Кочанов, пише "Дело".

"Зараз служба таксі Sky Taxi приносить до 1 млн гривень збитку на місяць. У парку служби працює близько 100 автомобілів. У служби погані фінансові результати. Вже цього року ми будемо переглядати всю маркетингову складову", - говорить Кочанов.

Як стало відомо, на базі існуючого парку швидше за все буде створена нова служба таксі, але вже з новою маркетинговою системою.

Реклама:

"Автомобілі залишаться ті ж. Ми змінимо маркетинг, але вартість знижувати поки не плануємо", - продовжує Кочанов.

На питання, чи будуть змінені тарифи на обслуговування, Кочанов сказав, що не будуть.

"Зараз наша біда - це холості переїзди автомобілів. Потрібно думати, як це змінити. Нагадаю, що вже зараз можна замовити службу Sky Taxi не лише з\в аеропорт, але і по місту", - сказав Кочанов.

Також директор повідомив, що аеропорт намагається боротися з "тіньовими" таксистами, але безрезультатно.

Варто відзначити, що вартість проїзду в Sky Taxi по напрямку з аеропорту в Київ становить 6,5 гривень за кілометр, що приблизно в 1,5 рази дорожче в порівнянні з звичайними міськими службами таксі.

Примітно, що на зворотному шляху тариф становить 3,5 гривень за кілометр. Доїхати в центр міста на Hyundai Sonata менше ніж за 240 гривень не виходить, що майже на сто гривень дорожче, ніж у більшості інших таксистів.

Sky Taxi - це автомобілі D-класу 2011 року випуску. Кожна машина обладнана таксометром, POS-терміналом, відеореєстратором, GPS-навігатором. У всіх автомобілях передбачені дитячі крісла.

Як повідомлялося, служба Sky Taxi з’явилася 26 грудня 2011 року за ініціативою колишнього міністра інфраструктури Бориса Колесникова.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: