Росія відновила дію сертифікатів для Крюківського вагонзаводу

Субота, 28 грудня 2013, 11:00

Російська федеральна бюджетна установа "Регістр сертифікації на федеральному залізничному транспорті" повністю відновила Крюківському вагонобудівному заводу дію сертифікатів на вантажні вагони.

Про це сьогодні на апаратній нараді в мерії повідомив міський голова Кременчука Олег Бабаєв з посиланням на голову правління підприємства Євгенія Хвороста, передає "УНІАН".

"Хворост сказав радісну новину - їм (Крюківському вагонобудівному заводу) Росія повністю відновила всі сертифікати, дія яких раніше припинила" , - сказав Бабаєв.

Як повідомляється на сайті Реєстру сертифікації на федерального залізничного транспорту Росії, відомство 23 грудня відновило дію сертифікатів на вагони для сипучих вантажів моделі 19-7016, напіввагонів моделі 12-783, вагонів критих та ін.

Реклама:

Як повідомлялося, регістр сертифікації на федеральному залізничному транспорті Росії з 25 вересня призупинив дію сертифікату для Крюківського вагонобудівного заводу для цілого ряду вантажних вагонів. 23 жовтня російська сторона частково повернула заводу сертифікати.

Варто відзначити, що дія деяких сертифікатів повинно було закінчитися наприкінці 2014 - початку 2016 року.

Віце-прем'єр Юрій Бойко 20 грудня повідомив, що всі обмеження, що існували в торгово-економічних відносинах між Україною і Російською Федерацією, будуть зняті до березня 2014 року в рамках імплементації "дорожньої карти", підписаної в Москві в ході візиту президента України Віктора Януковича в РФ 17 грудня поточного року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!