Польща оштрафувала "Богдан" за браковані тролейбуси

Вівторок, 24 грудня 2013, 19:26

Адміністрація міста Люблін наклала на україно-польський консорціум Ursus-Bogdan Motors штрафні санкції у розмірі 1,2 млн злотих (3,2 млн гривень), за множинні несправності виявлені в процесі експлуатації першої партії поставлених тролейбусів.

Про це пише "ЛігаБізнесІнформ" з посиланням на "Люблінський кур'єр".

Зараз у місті курсують чотири з п'яти тролейбусів. За контрактом, підписаним в квітні 2013 року, до 2016 року консорціум повинен поставити 38 низькопольних 12-ти метрових тролейбусів під маркою Ursus T701.

За словами прес-секретаря управління міського транспорту Любліна, Жустін Годзь, виробник вже виправив виявлені неполадки. П'ятий тролейбус був прийнятий пізніше за інших, він вийде на дороги ближче до Різдва.

Реклама:

Штраф за неполадки, що знайдені тільки в цьому автобусі становив 55 тис злотих (146 тис гривень). Зокрема, в автобусах не працювала система оповіщення пасажирів, були відсутні запасні колеса, не завжди відкривалися двері.

Нагадаємо, корпорація Богдан і Ursus підписали контракт на поставку 38 тролейбусів вартістю 21,7 млн ​​гривень в кінці квітня поточного року.

Згідно з умовами контракту, українсько-польської консорціум поставить наступні 12 тролейбусів до середини червня 2014 року, а інші 15 одиниць - до квітня 2015 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: